Madonna nastupa na finalu X Factora?

Madonna je sigurno pravi pogodak za finale X-Factora! (foto: Facebook)
Madonna je sigurno pravi pogodak za finale X-Factora! (foto: Facebook)

Britanska verzija X-Factora se uveliko emituje, a iz emisije u emisiju nastupile su brojne poznate ličnosti, ali najveća imena se po običaju čuvaju za kraj. Kako stvari stoje izgleda da će kraljica popa, Madonna, nastupiti na finalu koje će se održati 14. decembra na Wembley stadijumu.

Simon Cowell želi da Madonna nastupi i tako ujedno predstavi svoj prvi singl nadolazećeg trinaestog studijskog albuma koji bi trebalo da bude objavljen u prvoj polovini sledeće godine. Simona ne zanima mnogo cifra koju pevačica želi za nastup jer je siguran da će to još više dići gledanost ovog showa.

Izvor je otkrio za DailyMailMadonna će nastupiti u finalu i pevati sa finalistom jedino ako ona to odluči i ako joj se bude dopao neko od finalista. Neko poput Madonne zahteva mnogo kontrole kada je u pitanju pojavljivanje, a Simon je spreman na sve. Rečeno joj je da će joj biti plaćene sve moguće rekvizite za scenu kao i plesači koje će povesti sa sobom, uključujući i njihov prevoz i smeštaj” završio je izvor.

Kako vama zvuči ideja da Madonna nastupi u finalu X-Factora?

J.Ž./Tracara.com

Povezane vesti