Prati nas

Muzika

Madonna o svom novom kontraverznom spotu: Ovo je najveći problem u Americi danas!

Kraljica popa želi da baci svetlo na veliki problem!

Madonna je obelodanila spot za svoj novi single God control koji prikazuje stravične scene nasilja, ali sa sobom nosi i veoma jaku političku poruku koja ukazuje na probleme masovnih ubistava vatrenim oružjem širom Amerike.

U spotu koji je režirao  Jonas Åkerlund prikazano je stravično masovno ubistvo u noćnom klubu, dok Madonna u pojedinim scenama “kucka” tekst pesme na pisaćoj mašini.

Ovo se događa kada ljudi pucaju” , započela je Madonna govoreći za CNN. “Shvatite da se ovo dešava kada neko puca iz pištolja i pogodi čoveka. Metak te lupi, obori te na pod, probije tvoje telo a onda iskrvariš na smrt. Ovo je naša realnost.

U opisu video snimka stoji znak upozorenja da se radi o eksplicitnom videu, ali i veoma jasna poruka koja aludila na donošenje zakona o zabrani vatrenog oružja.

Ovo je poziv da se probudite! Vatrno oružje ubija našu decu, tinejdžere i marginalizovane grupe širom zemlje. Odajte počast žrtvama i tražite donošenje zakona, odmah!

Madonna je u intervjuu za People magazin izjavila da kao majka šestoro dece oseća ogroman strah, i da su klubovi koji su nekada služili za uživanje i đuskanje danas postali najopasnija mesta na svetu u kojima psihopate mogu da upadnu i pobiju na desetine ili stotine ljudi. Ona smatra da je ovo najveći problem u Americi, i kako tvrdi, ne može to više da podnese.

Snimila sam ovaj video jer sam htela da osvetlim ovaj slučaj i bacim akcenat na njega. Ovo je najveći problem u Americi i pretnja po živote svih nas. Ne mogu više ovo da podnesem” , izjavila je Madonna.

God control je treći po redu single sa Madonninog četrnaestog studijskog albuma, i sedmog koji je završio na mestu broj 1 na Bilboardovoj 200 HOT listi.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top