Prati nas

Madonna objavila još jednu tajnu poruku: Kada stiže nova muzika!?

Vesti

Madonna objavila još jednu tajnu poruku: Kada stiže nova muzika!?

Madonna se vraća!

Kraljica popa Madonna, izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama nakon što je sinoć promenila svoju profilnu fotografiju na Instagramu i objavila devet zasebnih fotografija koje zajedno čine veliko crveno slovo „X“

Postoje mnoge spekulacije o tome šta bi „X“ moglo da znači – od pretpostavki na tviteru da se radi o novom Netflixovom dokumentarcu, do spekulacija o novom albumu, Madonninom prvom još od Rebel Hearta 2015. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kako već neko vreme i sama zvezda najavljuje, verovatno je u pitanju nova muzika. Madonna je pre nepunih mesec dana objavila kratak video sa snimanja novog muzičkog spota, u kojem bi vrlo verovatno trebao da bude i Maluma – obzirom da je i sam pevač objavio fotografiju sa legendarnom pevačicom.

Neki od fanova govore da je „X“ zapravo prvobitno ime za Madonninu „Sex knjigu“ koja je izašla davnih osamdesetih, i da zvezda planira da se vrati svojim korenima i objavi nešto revolucionarno i spektakularno.

Iako još uvek ništa nije potvrđeno, pored fanova, oduševljene su i neke pevačicine kolege, koje nisu mogle da odole a da ne izraze svoje uzbuđenje zbog novih pesama.

Tako je Ariana Grande bila jedna od prvih koja je komentarisala jednu od „X“ fotografija, napisavši „wow, odbijte kurve, stigla je majka!


2 komentara

2 Comments

  1. noname

    02. 04. 2019. at 21:48

    there’s only one queen

  2. Andy

    03. 04. 2019. at 10:46

    The Queen

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top