Prati nas

Događaj

Madonna odgovara na prozivke zbog izazovne haljine

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Jedna od najvažnijih manifestacija u Njujorku, Met Gala, održana je ovoga ponedeljka, a mediji i dalje bruje o pojedinim odevnim kombinacijama koje su ponele popularne dame.

Najviše pažnje privukla je pop diva Madonna, koja je prošetala u izazovnoj haljini sa potpisom kreatora Riccarda Tiscija.

Kako je njen stajling bio na udaru brojnih komentara, Madonna je odlučila da odgovori na prozivke. “Borili smo se i dalje se borimo za ljudska prava i prava homoseksualaca svuda u svetu. Što se tiče prava žena i dalje smo u prošlom veku. Moja haljina sa Met Gale je bila, kako modna, tako i politička izjava”, napisala je ispod fotografije na društvenoj mreži Instagram.

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

“Činjenica da ljudi misle da ženi nije dozvoljeno da iskaže svoju seksualnost i bude avanturista kada dođe u određene godine je dokaz da još uvek živimo u seksističkom društvu. Nikada nisam bila ograničena niti ću to postati”, dodala je pevačica i citirala poznatu Ninu Simone, koja je jednom prilikom izjavila da je suština slobode u neustrašivosti.

U odbranu joj je stala i glumica Sarah Jessica Parker, koja je takođe bila na meti negativnih komentara pojedinih modnih blogera koji tvrde da ona i Madonna nisu bile obučene u skladu sa temom događaja.“Možda ne znaš koja je tehnologija korištena u izradi detalja i ukrasa na dizajnu. Ili ti se možda jednostavno ne dopada ono što sam obukla, to je sasvim u redu, ali ne možeš da me optužiš da nisam obratila pažnju i odgovorila na temu. S poštovanjem i najtoplijim pozdravima, SJ.” 

Sarah Jessica Parker (foto: WENN)

Sarah Jessica Parker (foto: WENN)

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top