Madonna otvorila školu u Pakistanu

Madonna otvorila školu za decu u Karačiju! (foto: Instagram) Pop kraljica Madonna, iako ima 56 godina zaista ne staje.
U okviru njene kampanje Art For Freedom, ona je otvorila školu za decu u Karačiju, u Pakistanu! Škola koja nosi naziv Dream Model Street School dosada je primila već 1.200 dece koja se obrazuju. Pop pevačica je sve to potvrdila putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram, okačivši sliku škole napisala je i „Revolucija ljubavi se nastavlja u Pakistanu. Dream School je konačno gotova! Dosad je primljeno 1.200 dece. Znanje je moć! #rayoflight #livingforlove„. Prošle godine, Madonna je objavila da skuplja novčana sredstva da proširi školu na periferiji Karačija, a taj cilj je i obistinila. Ona je takođe podelila i sliku devojčica koje u učionicama koriste lap topove i u opisu slike napisala: „Devojčice napokon uče u Dream School.
J.Ž./Redakcija Tracara.com

3 Responses

  1. Stvarno, Bravo! E to se zove kraljica, koja je mnogoj deci podarila školu u kojoj će imati sve uslove za rad i znanje! Queen :)

  2. Oni nemaju skolu da se deca obrazuju, a mi imamo skole, ali je sve manje dece… Kamo srece da otvaramo skole i vrtice.
    Svakako divan gest Madone.

  3. Pa bravo, ona se vec godinama bavi tim humanitarnim radom, to sto je drugacija na sceni nista ne znaci sta radi iza nje. Aovi stosu kliknulipovracacu kolko djubre treba da budes za tako nesto? Toliki hejt cak i za humanitarni rad. Pateticno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI