Search
Close this search box.

Madonna prozvala bivšeg muža na koncertu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nezaustavljiva (foto: Instagram)

Madonna je krenula u obilazak celog sveta sa svojom Rebel Heart turnejom, a pohvale nisu stigle samo od fanova i najstrožih kritičara nego i od bivšeg supruga Seana Penna.

„Imala sam koncert u Medison Skver Gardenu pre neko veče i moj bivši muž je bio tamo. Možete li da zamislite to?“, upitala je kraljica popa publiku, a potom nastavila svoje izlaganje: „On je bio na mom koncertu na tom istom mestu pre 30 godina i bio je razočaran zbog oskudnih kostima koje sam nosila. Ne lažem vas. Kako god, nakon koncerta mi je poslao pismo u kom mi je priznao da danas ceni moju umetnost. I to je sve što imam da vam kažem o braku. Zaista? 30 j*benih godina kasnije!“

(foto: Instagram)

Podsetimo, pevačica i glumac/režiser su se upoznali 1985. godine na setu za snimanje spota Material Girl, a kako, po sopstvenom priznanju, nikada nisu osetili nešto takvo u životu, venčali su se iste godine, a razvod je nastupio 1989. zbog njegovog konstantnog kritikovanja, promena raspoloženja, ukusa za po**ografiju, alkohola i nasilja, kako su preneli tadašnji mediji.

Sean Penn i Madonna iz srećnijih dana (foto: WireImage)

 

POSLEDNJE VESTI