Prati nas

Muzika

Madonna razočarana člankom u New York Timesu: Osećam se kao da sam silovana

Pop zvezda Madonna rekla je da se “oseća kao da je silovana” pošto je pročitala članak o sebi u New York Timesu i dodala da će se uvek boriti protiv patrijarhalnog društva.

“Reći da sam razočarana tim člankom, bio bi eufemizam”, napisala je pevačica na Instagramu.

List je objavio opsežan članak, portret o njoj pod naslovom Madonna at Sixty koji obuhvata sve periode života te pevačice.

“Novinarka koja je napisala taj članak provela je sate i dane i mesece sa mnom i pozvana je u svet koji malo ljudi ima prilike da vidi. Ali ona je izabrala da se usredsredi na trivijalne i površne stvari kao što je etničko poreklo moje dvojnice, materijal od kojeg su moje zavese i na beskrajne komentare o mojim godinama koje nikad ne bi bile pomenute da sam muškarac”, nastavila je Madonna.

Ona je dodala da ima pravo da kaže da se “oseća kao silovana” jer zna kako je to pošto je upravo to doživela sa 19 godina, kada se doselila u Njujork.

Taj članak je, kako smatra, još jedan dokaz da je New York Times “jedan od osnivača patrijarhata” i poželela “smrt patrijarhatu duboko uvreženom u društvu”.

“Nikad neću prestati da se borim da ga iskorenim. Izgleda da ne možemo da popravimo društvo i njegovu beskrajnu potrebu da ponizi i ocrni ono što zna da je pozitivno, posebno snažne i nezavisne žene”, rekla je pevačica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top