Madonna slavi Jovanku Orleanku u svom novom spotu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Madonnin novi studijski album izlazi sledećeg petka, a kraljica popa nas je već počastila sa nekoliko singlova koji su najavili dugooočekivano četranesto po redu muzičko ostvarenje ove pop ikone.

Međutim, kao trideset godina od početka svoje karijere, Madonna ne prestaje da šokira i izaziva pažnju i oštre reakcije javnosti svakim novim projektom. Tako je pored do sada objavljenih singlova kraljica popa objavila najnoviji video za pesmu Dark Ballet!

Režiser spota je više puta nagrađivani Emmanuel Adeji, a glavnu ulogu u spotu ovoga puta nema pevačica, već Mykki Blanco koja tumači ulogu Madonnine omiljene Jovanke Orleanke!

https://www.instagram.com/p/ByXz62bB-AD/

Borila se protiv Engleza i pobedila, ali Francuzi svejedno nisu bili srećni. I dalje su je osuđivali. Govorili su da je muškarac, govrili su da je lezbejka, govorili su da je veštica, i na kraju su je živu spalili. Ona se nije plašila ničega, a tome se divim“ , napisala je Madonna u zvaničnom saopštenju pre objavljivanja spota.

Sam spot je prava mračna poslastica za ljubitelje kontraverze, a pored tmurne i jezive priče prikazuje neverovatne istorijske građevine nekadašnje Evrope pomešane sa religijskom tematikom koja se prožima kroz čitav video.

Pogledajte spot ispod.

POSLEDNJE VESTI