Maja Lena: Devojke su bile kokoške!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najmlađa učesnica rijalitija Survivor, Maja Lena, izbačena je iz igre na poslednjem plemenskom savezu. U emisiji Povratak u civilizaciju komentarisala je međuljudske odnose, ne birajući reči kada su devojke u pitanju, nazvavši ih kokoškama!

„Nisu me razočarali Milan, Vlada, Ognjen i Sebastijan, a cure su bile kokoške i to su pokazale. Naravno da sam s nekima od njih bila bolja, a s drugima lošija. Za Kristinu sam bila uverena da me čuva, a na kraju mi je zabila nož u leđa“, rekla je Maja Lena.

Ćerka glumice Mije Begović otkrila je da se na neki način kaje što se na početku takmičenja okrenula protiv majke, u želji da odbrani Kristinu. Bez obzira na to što mnogi misle da su Maja Lenu na Kostariki iskorišćavali, kao i da nije imala svoj identitet u rijalitiju, ona smatra suprotno.

„Kada je nastupilo ujedinjenje nisam smatrala da treba da se svađam s nekim zato što su između svih njih bile neke trzavice, a to što sam kuvala nisam shvatala kao da me je neko iskorišćavao“, poručila je Maja Lena.

Izvor: 24sata.hr

POSLEDNJE VESTI