Search
Close this search box.

Ava odlučila: Pobednik je Vlada Vuksanović!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pobednik prvog regionalnog VIP Survivor, nakon tromesečnih emisije je VLADA VUKSANOVIĆ!

U napetoj finalnoj emisiji Survivor Kostarike, saznali smo ko je prvi pobednik regionalnoh Survivora.

Četvorica finalista – Nikola Šoć, Milan Gromilić, Vlada Vuksanović i Sebastian Fleiss po poslednji put su bili u ulozi Velikog veća ali situacija je bilo nešto drugačija od regularnih epizoda. Naime, ostali takmičari su imali prilike da im po poslednji put postave pitanja, potpuno otvoreno.

Vlada je glasove dobio od petoro članova Velikog veća. Ognjena, Martine, Ave, Radovana i Kristine. Isti broj glasova osvojio je i Milan, za njega su glasali Marko, Maja, Žare, Mia i Jelena, a dva glasa je za mnoge neočekivao dobio i Nikola Šoć (od Aleks i Nevena).

Najviše glasova publike imala je Ava, koja je dobila pravo da odluči ko je pobednik. Time je njoj data najveća moć u večerašnjoj emisiji. Svoj glas je, očekivano, dala Vladi, za koga ste glasali i vi u anketi na našoj stranici.
„Prezadovoljan sam, ovakvo finale nisam očekivao! Ići ćemo večeras u provod, nije bitno ko je glasao, ko nije. U svakom slučaju, hvala joj od srca,“ izjavio je Vlada, koji će deo novca od nagrade uložiti u biznis a drugi u putovanja.

Ava se zahvalila svim ljudima koji su glasali za nju. „Ovi novci mi ništa ne znače. Ovo što je divna publika napravila ovo je nešto najlepše. Kao što sam rekla – dobro se dobrim vraća. Ljudi gledaju i vide. Još jednom ću da se zahvalim celom regionu. Hvala što ste trošili novac da glasate za ovu malu ludicu.

Nakon svega, Sebastiajn Flajs postao je najveći gubitnik ovog šoua, jer nije dobio nijedan glas svojih dojučerašnjih drugara sa dalekog ostrva, iako je većim delom ovog rialitija bio možda i glavni favorit.

Nove pesme premijerno su predstavile Nataša Bekvalac i Severina, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Izbačene takmičarke, Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova iz publike su pratile finalnu emisiju, a nisu propustile priliku da se uslikaju telefonom.

Pogledajte kako su izgledali učesnici tokom emisije.

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI