Search
Close this search box.

Survivor: Novi finalisti su Milan i Vlada!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Posle neprospavane noći zbog gledanja video poruka od kuće, pet preostalih takmičara kreće put novog izazova. Nakon ove igre, biće poznato ime drugog finaliste koji će se pridružiti Sebastijanu.

Na testu je izdržljivost. Takmičari treba što duže da ostanu na zidu u koji su zabodeni štapovi. Vremenom, štapove za koje se drže i na kojima stoje moraju da bacaju, što sve više otežava situaciju. Martina ispada već na startu, dok se ostali dobro drže. Vlada na pogrešan način izbacuje štap iz zida, zbog čega ispada iz daljeg takmičenja. Nakon njega leti i Kristina, a mučno držanje Milana i Nikole na samo jednom štapu više leži baletskom igraču. Nikola prvi čestita uplakanom Milanu kome je drago što je uspeo da ispuni obećenje dato kćerki i stigne do finala.

„Nije mi bilo teško zato što mi je njihova jučerašnja video poruka bila konstantno u glavi. Nisam u početku verovao da ću biti finalista, to sam želeo, ali ne pošto-poto, samo sam želeo da dobijem mogućnost da iskoristim tu priliku“, rekao je Milan posle dobijanja narukvice za finale, a zatim je otišao na ostrvo gde ga je čekao Sebastian.

Border je ceo dan proveo sam opraštajući se od ostrva na kojem je proveo mesec dana. Iako se dosađivao iščekujući da se njegovi saplemenici vrate iz borbe, ugledavši Milana sa narukvicom oduševljeno je skočio i zagrli čoveka koga je priželjkivao pored sebe u finalu. Zbunjen je što ne vidi i ostale, a Milan mu kaže da njih čeka još jedna borba koja će odrediti trećeg finalistu Survivora.

Vlada, Nikola, Kristina i Martina u novoj igri vraćaju se osnovama Survivora – vatri. Dobijaju šibice, piljevine i drva da zapale vatru u kofi koja je smeštena na jednoj strani klackalice, a potom na drugom kraju klackalice moraju napuniti kofu sa vodom kako bi podigli vatru i njom zapalili baklju na vrhu. Trik ove igre je što je kofa s vodom bušna i stalno curi, pa su stalno morali održavati nivo vode. Pobednik je onaj koji prvi upali baklju. U ovoj iscrpljujućoj borbi, Vlada osvaja treću kartu za finale!

Dok se Sibu kupa u znoju, Veliko veće se kupa u suzama. Oni dobijaju pisma od svojih najdražih, a emocije najviše obuzimaju Aleks i Maja Lenu. Ava konstatuje da je roditelji najbolje poznaju, dok se Jelena raspamećuje pismom svoje kćerke koja joj saopštava da se u međuvremenu verila.

“Upoznala sam ga pre tri nedelje, svima se sviđa. Otac je oduševljen, Marija isto, vodila sam ga kod bake, pravila je porodični ručak”, čita Jelena deo pisma saplemenicima, ponosna na svoju naslednicu.

Šminkerka kaže da joj je ovo jedan od najsrećnijih trenutaka ne samo u Survivoru, već u životu.

POSLEDNJE VESTI