Maja Nikolić pogodila Maju Volk tanjirom!

Ponovo haos u kući Velikog brata!

Opšte rasulo, koje je počelo sinoć kada su se Vendi i Maja Nikolić posvađale jer je Nikolićeva napala Maju Volk nastavilo se i tokom današnjeg dana. Iako je ukućani trebalo da pripremaju večerašnje venčanje Sulejmana i Hurem, varnice sevaju tokom celog dana.

Sve je počelo svađom između Ave i Željka, koji se i dalje prepiru oko svoje romanse. Nikolićeva se sve vreme svađala sa Milićem, ali ju je Željko iznervirao u jednom trenutku, jer je prosuo vodu po njoj, pa je htela da ga pogodi narandžom. Ipak, u ruci joj se obreo tanjir kojim je, kako ona tvrdi pogodila slučajno, pogodila Maju Volk.

Maja je posečena i ukazana joj je medicinska pomoć.

Pevačica je onda krenula da plače, rekavši da joj je krivo što je povredila Maju Volk, zatim je otrčala u ispovedaonicu, gde je od Velikog brata tražila da izađe iz kuće, jer je Maju pogodila sasvim slučajno, iako su već danima u konfliktu.

Veliki brat joj je rekao da će kaznu izreći u toku dana, ali da je načinila težak prekršaj. Ona pak tvrdi da su svi ljubomorni na nju jer je glavna u zadatku, te da ne želi da se udaje, jer neće da bude tužna mlada!

21:08: U toku je priprema za venčanje između Hurem i Sulejmana, odnosno Maje N. i Slavka. Veliki brat će u toku sutrašnjeg dana saopštiti svoju odluku kada su Maja i Željko u pitanju, odnosni izrećiće im adekvatne kazne.

21:22: Ukućani su otkrili da je sva hrana koju su spremili za venčanje, uključujući tortu – posoljena! Oni su optužili Nikolićevu da je to uradila, jer ju je Milić video kako napušta ispovedaonicu i smeje se. Veliki brat je otkrio Maji Volk da je soljenje hrane bilo tajni zadatak, te da on nije očekivao takvu njihovu reakciju. Hranu je posolila Vendi.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti