in , ,

Maja Nikolić preti tužbom: Stanija mi je proklela sinove!

Maja Nikolić i Stanija Dobrojević će se susresti na sudu. (foto: Instagram)
Maja Nikolić i Stanija Dobrojević će se susresti na sudu. (foto: Instagram)

Maja Nikolić je nedavno pozvala svoje najbliže saradnike da u njeno ime podnesu tužbu protiv Stanije Dobrojević zbog toga što je za njene sinove Novaka i Lazara, kako kaže pevačica, rekla da treba da budu mrtvi, prenosi Svet.

Pop pevačica, koja je od svojih advokata i ranije zahtevala da tuže starletu iz Rume jer je rekla da je loša majka i da su joj zbog njenog promiskuitetnog života oduzeli decu, poručila je da će Dobrojevićevoj na sudu uzeti sav novac koji je zaradila u rijalitiju. Iako je Stanija tvrdila da ništa loše nije rekla za Novaka i Lazara, Maja je upo**o ponavljala da je starleta poželela smrt njenim naslednicima.

“Obraćam se svom PR timu i molim da podnesu tužbu protiv Stanije, tačnije Onanije Dobrojević zato što je danas, 5. decembra, u rijalitiju klela moje sinove. Rekla je da moji sinovi Novak i Lazar umru i zato će dobiti još jednu, drugu po redu tužbu. Molim vas, tužite ovog ološa koji ima napukle porcelanske zube od pu**nja i tarifu od 12 evra”, rekla je Maja, koja je bila iznervirana i što je Dobrojevićeva prethodno pozvala svoje advokate da podnesu krivične prijave protiv nje zbog uvreda i klevete.

Inače, njihova svađa započeta je par sati ranije tako što je Nikolićeva optužila Staniju da je bila u šemi s Kristijanom Golubovićem, tvrdeći da je on urinirao po njoj na jednoj od žurki.

“Dabogda se tebi i tvojoj deci desilo sve najgore ukoliko to što pričaš nije istina. Ukoliko jeste, nikom ništa”, uzvratila je starleta Nikolićevoj, što je pevačica okarakterisala kao Stanijinu želju da njeni naslednici budu mrtvi.

Inače, Dobrojevićeva je još ranije najavila da će tužiti Maju pošto pevačica konstantno ponavlja da se bavi prostutucijom i da joj je specijalnost oralni seks.

“Bolje da budem buljava i ružna nego Stanija. Molim državu da Onanija plaća porez za seksualne usluge. Prirodan položaj ti je klečanje”, rekla je jednom prilikom Maja, koja je čak starletu polila kafom, zbog čega će takođe da bude tužena.