Marija Šerifović priznala: Teško podnosila tuče majke i oca

Privatni život pevačice Marije Šerifović je oduvek bio misterija za javnost, pogotovu što pevačica skoro nikad o tome nije govorila javno. Sada je otkrila velike poteškoće i traume, kao i veoma težak period odrastanja.

Pevačica je sada rešila da ogoli deo svoje intime i nepoznate detalje o njenom odrastanju i počecima u muzici podeli sa medijima. Posebno se osvrnula na najteži period u svom životu. Njen otac Rajko i majka Verica nikako nisu slagali.

Marija je bila svedok njihovih svađa, koje su kasnije, kako kaže, prerasle u tuču, pa je tako njena majka često bila modra od očevih udaraca koje joj je nanosio u alkoholisanom stanju. Njegovi kockarski dugovi donosili su nove svađe u kuću, a mala Marija je mir pronalazila kod baka Draginje.

“Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku…”, priseća se Marija teškog detinjstva, prenose mediji.

“Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate.”, izjavila je Marija u intervjuu za HIT.

Marijini roditelji su 2002. godine odlučili da se razvedu, a pevačica ističe da je i tada bila saglasna sa tom odlukom.

“Imala sam 17 ili 18 godina kada su se moji razveli. Bila sam saglasna sa njihovom odlukom jer sam uvek više za zdrav razvod nego za nezdravu sredinu u kojoj dete odrasta. Bolje je da ljudi nisu zajedno onog trenutka kada nestane pažnje, ljubavi, razumevanja, strasti… Smatrala sam da će i oni imati bolji odnos kada se razvedu. Da budem iskrena, tada me njihov razvod nije ni zanimao, jer je u mojoj glavi kretao moj život, moj početak, moja muzika, moj put. Bila sam u fazonu: „Radite šta hoćete” Odmah sam počela da radim, pa nisam imala vremena ni za kakve traume zbog svega što se izdešavalo“, iskrena je bila.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.