Marijana Mateus predstavlja kolekciju u Londonu

Marijana Mateus koja je nedavno najavila da će svoju sledeću kolekciju predstaviti londoskoj modnoj sceni, zakazala je reviju pod nazivom Silk and cashmere za 4.jun u hotelu Westbury u Londonu.

Naime, Marijaninu kolekciju Silk and cashmere čine letnja, kao i deo nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2013. godine. Modeli koji će biti prezentovani u prestižnom hotelu u Bond streetu, biće prikazani iz dva dela: najpre agentima i kupcima, a potom i privatnim klijentima i Marijaninim prijateljima iz Londona.

Letnji deo nove kolekcije predstavljaju haljine i tunike od svile, asimetričnog, neobičnog ali i klasičnog kroja, pretežno u beloj boji, kao i sa cvetnim printom, dok drugi deo kolekcije čine kašmirski kaputi na koje će kreatorka staviti poseban akcenat na. Kao i uvek, svi modeli namenjeni su savremenoj, poslovnoj, vanvremenskoj ženi koja se oseća i izgleda sjajno i ugodno u prirodnim materijalima.

Ono što je interesantno, Marijana je u Londonu otvorila svoju kompaniju pod nazivom Andaje (Andaž) koja će na londonskom modnom tržištu poslovati i prezentovati modne linije Marijane Mateus.

U nastavku pogledajte deo kolekcije!

foto: Dejan Milićević
Redakcija Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top