Marilyn Manson: Rado bih imao seks sa Madonnom!

Njen tajni ljubavnik! (foto: WENN)
Njen tajni ljubavnik! (foto: WENN)

Popularna kraljica pop muzike Madonna je nedavno dobila jedan nepristojan predlog od njenog kolege muzičara Marlyna Mansona, koji je prepoznatljiv po tome da u muzici i životu obožava da pomera granice baš kao i ona, pa je ovaj put izjavio kako bi definitivno voleo da ima seks sa njom.

Za ovog šokantnog rokera je dobro poznato da je slobodan i da ne planira da se nađe u nekoj dubokoj vezi, što se ne može reći za ovu američku divu, te je stoga šokirao publiku svojim priznanjem u nedavnom intervjuu dok je govorio o pevačicinom novom albumu Rebel Heart.

“Baš sam dosta navučen na njene nove pesme”, rekao je Marilyn za i-D magazin. “Izgleda seksi kao nikada do sada. Želim da se javno zna da sam i dalje zaljubljen u Madonnu i da bih rado imao seks sa njom.”

Nakon što je čula njegove izjave, Madonna je odgovorila na ove bizarne komentare, podelivši sliku pevača na svom Instagram profilu, ispod kojeg se nalazi ovaj njegov citat.

Međutim, izgleda da baš nešto nije oduševljena njegovom idejom, pa je sliku potkrepila samo rečima ‘Uh… Hvala! @marilynmanson #rebelheart’

 

Povezane vesti