Search
Close this search box.

Marina Tucaković: Neda laže, ja sam napisala pesmu ’Zora je’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Stih vredan 100.000 evra (foto: facebook)

Juče svi mediji preneli da je Marina Tucaković za samo jedan stih u pesmi Nede Ukraden  Zora je zaradila 100.000 evra, a danas se oglasila i autorka, koja je razjasnila stvari.

Gostujući u emisiji Glamur , Neda je objasnila kako je nastao njen veliki hit iz osamdesetih. “ Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali „Jovane zora je“, pa „Milane zora je“. Poslednja i konačna verzija je „Zora je“. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je „Suza je iz oka kanula“. Njoj je taj stih doneo preko 100 hiljada evra”, rekla je ona.

Međutim, Tucakovićeva je za Kurir izjavila da pevačica obmanjuje javnost svojim izjavama. Svašta! To što Neda priča je čista laž. Naravno da sam ja napisala tu pesmu. Ona je prevedena na više jezika, i to su bila vremena kad su honorari bili veoma unosni. Što se teksta tiče, stojim iza toga da sam ga ja napisala, a Nedi je ta pesma prodala kasetu u rekordnom tiražu”.

Marina kaže da Neda širi laži u medijima (foto: pulsonline)

Videćemo Nedinu reakciju na ovu izjavu našeg najpoznatijeg tekstopisca jer je juče u svom odgovoru Dari Bubamari pokazala da nikome ne ostaje dužna.

POSLEDNJE VESTI