Prati nas

Vesti

Marina zapretila Darku da će otići od njega i uzeti bebu

Darko Lazić se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće, ali neke stvari nikako da promeni, kao na primer strast prema brzoj vožnji i motorima. Njegove komšije iz Brestača, gde živi sa svojom verenicom koja bi svaki čas mogla da se porodi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja, a kako kažu, ni Marini nije lako. Pevač je i dalje lud za motorima, a nedavno je saopštio Gagićevoj da želi da kupi novu mašinu.

‘’Marina je pobesnela. Prvo mu je rekla da mora da vodi normalan život jer im uskoro dolazi dete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više da trpi njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi da vodi brigu o dvoje dece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom, a da usput mora da brine o tome da li se on negde slupao’’, kaže za Kurir izvor blizak Laziću i dodaje da je njegova verenica odlučila da preseče.

‘’Marina i dalje vuče traume od njegove nesreće, pokušava da mu utuvi u glavu da je to bio veliki stres ne samo za nju i bebu već i za njegove roditelje. Na kraju je pribegla uceni. Poručila mu je da, ako nastavi da se ponaša bahato, da vozi brzo, a posebno ukoliko kupi motor, da je s njima gotovo i da će otići s bebom! Darku nije bilo svejedno kad je to čuo jer je mislio da će ona biti uz njega i u dobru i u zlu, ali, logično, ona sada ima više ciljeve i niko joj nije preči od bebe. Zasad je obećao da će se skrasiti, a koliko će ga to držati, videćemo’’, kaže pevačev prijatelj, koji zaključuje da je Marina vrlo nervozna, ali i odlučna u nameri da ne popusti, za dobrobit cele porodice.

Inače, pevač je sličnih problema imao i sa bivšom ženom Anom Sević, koja mu je branila da sedne na motor, upravo iz sličnih razloga iz kojih mu to brani i Marina.

‘’Ana nije htela ni da čuje da Dare sedne na motor, pa je to radio krišom, da ga ona ne vidi. Kad su se rastali, doživeo je olakšanje jer je opet mogao slobodno da juri’’, kaže njegov prijatelj za kraj.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top