in

Marinini roditelji presrećni: Dobro je što Darko Lazić ide u Nemačku

Darko Lazić nakon razlaza sa verenicom Marinom Gagić, rešio je da napusti Srbiju i svoju sreću potraži u Nemačkoj.

„Sigurno da će mi u Nemačkoj nedostajati porodica, majka, deca, ali možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu,“ kaže Darko.
Pevač pored muzike kojom se bavi, želi da se oproba u ugostiteljstvu, a porodica njegove nekadašnje verenice raduje se njegovom odlasku.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa roditeljima Marine Gagić, ali oni nam se nisu javljali na telefon. Marinina dalja rođaka, koja takođe živi u Pećincima, priznala je da su Gagići srećni što je njihova ćerka raskinula veridbu.

„Oni su srećni što se sve ovako završilo i nadaju se da se Darko i Marina neće pomiriti. Od starta nisu bili za tu vezu i govorili su Marini da se mane Darka, ali ona nije htela da sluša. Ne misle oni da je on loš čovek, već samo jednostavno da nije za nju. Oduvek je bio problematičan, voleo da popije, menja ženske, pa kako je ona mislila da ga promeni. Što bi rekli Sandra i Slobodan ‘Ovako je najbolje za sve, daleko mu lepa kuća’. Marina se pored njega mnogo kidala i nervirala, a takva nije dobra nikome a najmanje detetu,“ rekla je Marinina rođaka za „Svet“.

View this post on Instagram

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage)

Darko je potvrdio navode da se seli u Nemečku i menja život iz korena.

„Posle letnje sezone selim se u Nemačku. Odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo zajebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu.“