Search
Close this search box.

Marinko i Ognjen svirali posetiocima ‘Fashion park Outleta’ u Inđiji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prisutni su uživali u nastupu Flamingosa

 

Više od 15.000 ljudi posetilo je Fashion Park Outlet u Inđiji tokom Grazia Shopping Night-a koji je održan u petak 5. oktobra. Ljubitelji šopinga i dobre zabave iz cele zemlje u noći kupovine iskoristili su brojna sniženja u prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova i uživali u bogatom zabavnom programu.

Cene garderobe, obuće i aksesoara bile su dodatno snižene za 20 odsto, što je uz popust od 30 do 70 odsto koji u Fashion Parku važi tokom cele godine, omogućilo posetiocima da kvalitetne i originalne modele kupe po veoma pristupačnim cenama.

Delić atmosfere

 

Grazia Shopping Night svečano je otvorila voditeljka Nina Radulović Lečić. Raznovrstan zabavni program počeo je plesnim performansima i nastupom popularnog učesnika Survivor-a, Milana Gromilića i njegove supruge. Za najmlađe su u centru pažnje bili klovnovni, pantomimičari, a imali su prilike da gledaju i pozorišnu predstavu. Posetioci su mogli da vide i nastup finalistikinja konkursa Otkrij divu u sebi, a vrhunac zabavnog programa predstavljao je nastup dueta Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj.

I Ognjen je uživao u šopingu

Marinko se takođe pridružio šoping groznici
Nina Radulović Lečić bila je voditelj programa

POSLEDNJE VESTI