in

Marinković odgovorio šminkerki: Kada bi ti neko donirao spe*mu, konačno bi bila ostvarena!


Ludilo tek kreće! (foto:Svet)
Ludilo tek kreće! (foto:Svet)

Domaće ličnosti baš vole da prozivaju jedni druge na društvenim mrežama. Sada su akteri sajber-prozivki šminkerka Jelena Maćić, i učesnih rijalitija Parovi, Ivan Marinković, koji je odgovorio na njene ranije prozivke.

Naime, Maćićeva je postavila status na svom Facebook profilu, u kome Ivanoviću zamera što je stao na stranu Atine Ferari, uputivši mu pogrde uvrede, nagovestivši da je njegov jedini uspeh u životu to što je donirao spe*mu bivšoj supruzi, Goci Tržan.

Počela rat sa bivšim suprugom Goce Tržan (foto: opustise.com)
Počela rat sa bivšim suprugom Goce Tržan (foto: opustise.com)

Šminkerka se tada osvrnula i na komentare da je Ivan zbog rijalitija zapostavio svoju kćerku Lenu, apelujući na Centar za socijalni rad da zabrani Marinkoviću da je viđa.

Međutim, Jeleni Ivan nije ostao dužan, te je tokom jučerašnjeg dana oštro odgovorio šminkerki.

„Evo odgovora ovoj nakazi Je*eni (upss Jeleni) Maćić ili kako već, kojoj je jedino zanimanje pored lažnog šminkeraja, da sedi isred kompa i komentariše druge. Jadnice raspala, izoperisana, da je hteo tebi neko da donira tu istu spe*mu, ostvarila bi se, ovako kenjaj tu i sedi jedan!! I pali od mene i mog života i mog deteta! MRŠ!“, napisao je Ivan, koji je u komentarima ispod statusa ušao u veliku raspravu sa korisnicima Facebooka, te su pale i pretnje i psovke.

 

Evo odgovora ovoj nakazi Jebeni(upss Jeleni) Maćić ili kako već…kojoj je jedino zanimanje pored lažnog šminkeraja,da…

Posted by Ivan Marinković on Sunday, May 24, 2015