Prati nas

Vesti

Mark Wahlberg: Bieberu, prestani da duvaš travu!

Mark nije prva zvezda koja je Justinu zamerila na neprimerenom ponašanju

Iako tokom mladosti ni sam nije bio “cvećka”, Mark Wahlberg je osetio potrebu da tinejdž idolu uputi nekoliko saveta – i to ne na prijatan način!

Glumac Mark Wahlberg se u intervjuu za magazin The Sun obratio tinejdž pop zvezdi Justin Bieberu, sa potrebom da mu ukaže na njegovo pomalo neobično ponašanje u poslednje vreme.

Justine, da li me slušaš? Nemoj da se ponašaš tako bahato, razumeš? Budi dobar dečko, podigni te farmerke, učini svoju majku ponosnom i prestani da duvaš travu, gade mali!” rekao je oštro Wahlberg.

Mark, za čudo, nije prvi koji je uputio javne kritike Justinu. Nedavno je to učinila i Miley Cyrus, kada je izjavila da je njegovo ponašanje glupo, a čak je i njegova majka javno osudila njegovo skorašnje ponašanje.

Ipak, Mark je iskreno priznao da Justinovi problemi sa ponašanjem nisu toliko strašni kao što su njegovi nekada bili.

On je tinejdžer koji živi u drugačijem, novom vremenu. Ja sam bio i u zatvoru u njegovim godinama, a on, koliko ja znam, još to nije doživeo. Uspeh zaista može biti kratkog veka i dok traje – treba da budeš najbolji što možeš” zaključio je dobronamerni Wahlberg.

U.H.N./Tracara.com
Foto: Men’s Health

4 komentara

4 Comments

 1. nanananana

  08. 08. 2013. at 14:20

  Mnogo volim ovog glumca, i u potpunosti je tacno sve sto je rekao.

 2. Baby Monster BURQA

  08. 08. 2013. at 16:58

  Justin gad maleni.

 3. Macklemore

  09. 08. 2013. at 09:29

  Ovaj glumac je car:)

 4. Bieber

  06. 10. 2013. at 13:34

  Hahahahhahah-našao se ko će mu reći,on je njegovih godina bio u zatvoru.Nije rekao zbog čega,mozda zbog posjedovanja droge,hahah..
  Koliko ja znam Justin se ne drogira,to govore samo zbog ljubomore prema njemu,(jer justin sa 19 godina ima ono što neko nema ni u 50 godina zivota,on je savršen ima svoje fanove,milione,porodicu koju voli,on je izabran za najhumaniju osobu na svijetu,pomaze siromašnima,oboljelim osobama).Što to malo ne pišete o njemu???

  Justin <3 <3 <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top