in

Marko Đurovski: Volim da udaram čežnju!


Bivši učesnik Farme i pevač, Marko Đurovski sinoć je promovisao svoj novi singl „Da li si prestala da voliš me?“ i premijerno pokazao spot u bašti beogradskog kluba Andergraund. Proćaskala sam na kratko sa Markom o novim poslovnim planovima, ali i o tome šta misli o trećoj sezoni Farme.

Prvo nam reci nešto više o novom spotu za pesmu „Da li si prestala da voliš me?“ koji ćemo premijerno pogledati večeras.

Pa novi spot je neviđen, jer ga još uvek nismo pogledali. Hahaha… Moram priznati da sam se jako potrudio oko ovog spota, jer smatram da je u potpuno novom fazonu, kako kod mene, tako i uopšte na našoj sceni. Malo je apstraktno urađen pošto je studijski, videćemo kako će to da ispadne.

Ovaj singl praktično zatvara tvoj prvi album?

Da, ovom pesmom želim da zatvorim priču o starom, nakon čega sledi promocija novog albuma, koji će se pojaviti na tržištu početkom sledeće godine. Međutim, za ovu pesmu sam morao da snimim spot, na nagovor mojih fanova koji je mnogo vole. I ja  je stvarno volim, ona mi je jedna od tri najbolje pesme sa ovog albuma. Sa druge strane, kao najavu novog albuma, izbaciću novi singl krajem novembra meseca, a novi album bi trebalo da se pojavi u martu.

Posle tvog učešća na Farmi i cele medijske pompe oko toga, nije te bilo puno u medijima. Da li je to urađeno namerno ili…

Ljudim dosadiš, gledali su me ta dva meseca svaki dan. Ne postoji čovek koji ne bi dosadio publici da ga gledaju baš svaki dan. Bilo je prirodno, po mom mišljenju da nestanem na jedan period. Ne volim da „iskačem iz frižidera“, više volim da „udaram češnju“. Ima poznatih koji jednostavno počnu da mi se gade posle izvesnog vremena, ali vam neću reći na koga mislim. Hahahaha…

Da li gledaš novi, treći serijal Farme, koji je nedavno počeo da se prikazuje?

Da, gledam redovno, jer je tamo moj drug Baki, sa kojim sam dosta, u muzičkom smislu, radio. On je moj prijatelj i najviše to pratim zbog njega. Navijam za njega.

Kako ti se sviđa učesnici u ovoj Farmi? Mnogi smatraju da je ekipa previše „narodnjačka“. Da li se slažeš sa tim ili smatraš da to nije bitno?

Što se toga tiče, Farma nije muzičko takmičenje, tako da ne treba gledati ko je iz koje branše. To su sve poznati ljudi, manje više, ali mislim da je to standardna ekipa i da će se situacija tek razviti. Ipak je tek početak.

Zbog svih devojčica i devojaka koje te vole, kako stoje stvari na emotivnom planu?

Cvetaju ruže! :)