Search
Close this search box.

Nikolija: Polaskana sam titulom srpske Nicki Minaj!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nikolija i njen stilista Stefan Orlić. (foto: Story)

Nikolija Jovanović ekskluzivno za Tračara.com otkriva da sprema novi album i kako se oseća povodom laskave titule srpske Nicki Minaj, kako je mnogi nazivaju.

Kada je u pitanju spremanje za izlazak, atraktina Niki tome ne posvećuje mnogo vremena.

„Ne posvećujem se mnogo spremanju, možda ne izgleda tako, ali sam dosta brza. Kada su veći i svečaniji događaji u pitanju, potpuno se prepustim svom stilisti Stefanu Orliću, do sada nije bilo nikakve greške, tako da mu u potpunosti verujem.

Kako je nedavno iznenadila fanove sa čak dve nove pesmu, jednom duetskom sa Elitnim Odredima, a drugom u folk maniru Kako posle mene koji je objavila prošle nedelje, ćerka Vesne Zmijanac kaže da se oseća sjajno pošto je obradovala svoje fanove.

Ja se osećam sjajno. Negde sam u suštini skromna, tako da kad nešto uspe i više nego što smo očekivali, mnogo se obradujem“, poručuje Nikolija i dodaje da je definitivno spremna za album.

Mislim da je vreme za album. Nisam sigurna da li će to biti na proleće ili u septembru, ali sledeće godine definitivno izdajem album.

A o laskavoj tituli da je srpska Nicki Minaj, ona nam je dala prilično duhovit odgovor „Osećam se izuzetno polaskano, mada nisam toliko samouverena što se tiče pozadine, morala bih da odem negde na Beverli Hils da poradim na tome“ rekla je Nikolija kroz smeh, dodajući da se zasitila tetovaža, te da bar neko vreme neće šarati telo!

J.Ž./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI