Kontrakulturna i Mixa: Podržavamo se i nakon raskida!

Saša Knežević – Skart media Prethodnih par meseci bili smo svedoci raskida veze autorke i voditeljke Jelene Nikolić, poznatije kao Kontrakulturna i repera Mixe, a  kao i svaki događaj u njenom životu, i njenu prvu ozbiljnu i odraslu vezu ispratila je njena publika.
Kao što je svako dešavanje delila sirovo i surovo, takav je bio slučaj i sa vezom. Vrlo brzo u očima publike postojali su Jelena i Mihailo, i svi smo imali prilike da ispratimo i najslađe, ali i ne tako slatke elemente tog odnosa. Njeni fanovi bi rekli da je bilo zabavno, ponekad lepo, ponekad užasno, a emocije su bile svuda po društvenim mrežama. Ono što je pak privuklo najviše pažnje bio je prijateljski odnos koji je autorka delila sa svojim dečkom Mixom i nakon raskida. „TeenStar“ je postavio  nekoliko pitanja koja bi trebalo da daju dostojne odgovorne svima koji su upleteni u ovaj nesvakidasnji ljubavni zaplet.
Saša Knežević – Skart media
Upoznali ste se pre skoro dve godine, nakon što ste oboje izašli iz dugih veza. Kako je izgledalo to upoznavanje? Jelena: Scenirano. Sećam se da sam te večeri bila vidno neraspoložena. Preko zajedničkih prijatelja našli smo se na poslovnom sastanku, kako bi Mihailova produkcija sređivala moje Youtube videe. Od trenutka kada je seo preko puta mene – znala sam da će biti moj dečko, iako to dugo nisam želela da priznam sebi (smeh). Mixa: Ja sam se instant zaljubio, treći dan sam pitao njenu mamu je l` mogu da je oženim. Od upoznavanja smo postali nerazdvojni. Od trenutka kada je vaša veza počela, pa sve do raskida, oni koji vas prate su svakodnevno posećivali vaše Instagram liveove od po nekoliko hiljada gledalaca. Zašto ste toliko delili intimu sa svojim foloverima? Jelena: Pitaj me ono što ni sama ne znam.. Zaista nisam preterano razmišljala. Kada smo krenuli u vezu shvatili smo koliko zapravo ličimo jedno na drugo. Da budem iskrena, uživam u tome da se hvalim ljudima koje volim. Preponosna sam na njih. Mixa: Nama je to bilo zezanje, voleli smo da pričamo sa ljudima, a oni su voleli da nas gledaju zajedno.  Možda su to u jednom momentu i previše ozbiljno shvatili. I dalje mi stižu pitanja: ,,Sta je sa Jelenom?„ Jelena, ti si izdala svoju treću knjigu, snimaš emisije i aktivna si na Instagramu. Mihailo, ti si najavio svoj novi album… Koliko ste inspirisali jedno drugo u knjigama, poslu, pesmama? Jelena: Često sam u intervjuima govorila o tome da me tuga uvek natera da pišem. Ne umem da lažem, pa ću i sada priznati da ni jedan raskid ne može biti srećan. Mislim da sam najlepše delove knjige pisala onda kada smo se rastali. Dok smo bili skupa, živeli smo u našem svetu punom šarenih balona, to je ponovo inspiracija, samo malo drugačija i prijatnija životu. Mixa: Mislim da već svi znaju da se Jelena nekako uvek provuče kroz moj projekat, da l` bilo u tekstu, spotu il` na coveru. Dosta se podržavamo međusobno, kad treba da donesem neku veliku odluku prvo nju nazovem.   Fanovi su veoma aktivni na društvenim mrežama i angažovani kada je u pitanju vaše pomirenje. Šta vi kažete na to? Jelena: Iskreno su mi nebrojeno puta stavili osmeh na lice. Mislim da se u životu ne možeš boriti protiv života. Jednostavno smo previše toga prošli, živeli skupa, smejali se i plakali zajedno. Nikad obično bude nekad, ali sada je ovako najbolje. Naravno, kao i uvek, podrška sam mu i kada nismo zajedno. Mixa: Razmišljam da napravimo neko glasanje, pa da vidimo u procentima šta se tu desava. Čim nas vide zajedno krene ozbiljna ofanziva u moj DM.  Obično se ne priča o raskidima, zbog čega ste odlučili da to podelite sa čitaocima?
Saša Knežević – Skart media
Jelena: Toliko im dugujemo. Pratili su i prate naš odnos od početka do sada. Mixa: Baš iz razloga što dosta ljudi interesuje, gde smo i šta se dešava. Nadam se da će  im ovaj intervju bar malo pomoći. Savet za mlade koji su raskinuli vezu? Jelena: Nemojte da pravite iste greške kao i mi. Mixa:  Nemoj se savetovati sa prijateljima, sedi sam i razmisli sta je najbolje. Dobar savet: trening,trening trening…. Da li je moguće ostati prijatelj sa bivšim? Jelena: Kada ti ljubav postane bitnija od strasti, a razlozi raskida adekvatniji od razloga za pomirenje, jeste. Nekad previše ljubavi može da donese i mnogo problema. Mixa:  Kad prođe odredjeni period od raskida, pa se sve malo slegne i smiri, može. Nije lako kao sto izgleda, ali step by step i tu ste. Soundtrack kojim biste opisali vašu vezu? Jelena: Mnogo je takvih pesama, ali neka bude Che Ecru- Satisfied Mixa: Mixa – Sve me guši.
Saša Knežević – Skart media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI