Prati nas

Extra

Maya Berović: Bila bih u vezi sa siromašnim muškarcem!

'Nije bitno šta ima, bitno je da se trudi'

‘Nije bitno šta ima, bitno je da se trudi’

Pevačica Maya Berović, gostujući u emisiji Magazin In, iznenadila je sve prisutne u studiju, kao i voditeljku Sanju Marinković.

Voditeljka Sanja Marinković postavila je pitanje pevačici, koje se ticalo materijalnog statusa budućeg partnera, tačnije, da li bi pristala da bude u vezi sa momkom koji je specijalizant medicine, prima platu od 40.000 dinara, a plaća stan od 30.000 dinara, na šta je folkerka odgovorila:

“Zašto ne bih mogla? Ne bih mogla da budem sa nekim ko neće da se trudi da radi, nekim lenčugama. Ja volim one koji razmišljaju o svojoj budućnosti. To što nema trenutno, ne znači da neće napraviti nešto u budućnosti”, rekla je Maya, i tako dobila veliki aplauz publike, a i pohvale od ostalih gostiju u emisiji, i voditeljke.

Znali smo da je pevačica tokom svoje karijere birala teži put, odnosno karijeru bez skandala, ali ovakav odgovor je veliko iznenađenje, s obzirom na vreme u kakvom živimo, te je za svaku pohvalu.

5 komentara

5 Comments

 1. Ana

  05. 04. 2015. at 10:40

  Ma da, nasla da pita da li bi bila sa specijalizantom medicine. Oni nisu nikakva sirotinja vec neka sredina. Trebali su da pitaju da li bi bila sa nekim ko ima 20000, bez skole…

 2. Missy

  05. 04. 2015. at 11:14

  Ne lupaj Ana. Zasto bi uopste bila s nekim bez skole?! Svasta!

 3. hmm...

  05. 04. 2015. at 12:34

  Missy, a zasto ne bi bila? Ljubav nema veze ni sa novcem a ni sa skolom. Kakvu skolu ona ima? Nije svako u mogucnosti da zavrsava fakultete, pogotovo danas kada fakultet bez debele veze i ne znaci mnogo… Svasta!

 4. skandalka

  05. 04. 2015. at 13:00

  Ajde, mahaluso de cuti. Ako mi se svidja bio djubretar ili doktor nauka svejedno mi je. Malogradjanstina i polu svet.

 5. karma

  05. 04. 2015. at 15:06

  Pa evo moj verenik nema zavrsen fakultet, kao ni ja, i zajedno smo uspeli da zaradimo vise nego mnogi sa zavrsenim fakultetom… tako da Missy, argument ti je krajnje glup…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top