in

Medijima nude eksplicitni snimak: Edita u vezi sa devojkom?!


Mlada pevačica Edita Aradinović u centru je afere koja bi mogla da joj uzdrma karijeru.

Prema pisanju tabloida Star, pevačici pokušavaju da podvale video-snimak, na kom je ona, navodno, intimna sa još jednom devojkom.

 „Pojavio se snimak na kom su dve devojke u krevetu, jedna je gola, dok je druga u tanga gaćicama. Sve vreme se ljube i maze, a ta što je u tangama jako podseća na Editu. Mršavica je, ima dužinu i boju kose baš kao ona. Na snimku joj se ne vidi lice,“ kaže izvor i objašnjava:

„Niko ne zna kako je taj snimak isplivao, ali neko to plasira ko očigledno želi da naudi Editi, zove medije i nudi lezbo-snimak pevačice za 300 evra.“

„Neko je to javio i Editi i ona je poludela. Ne plaši se jer zna da nije na tom snimku, ali je u šoku da neko želi na taj način da joj naudi. Ne zna zbog čega joj neko želi zlo. Nikada nije gradila karijeru na skandalima, pogotovo ne na ovakvim,“ otkriva izvor i priča ko je potencijalni krivac za skandal.

„Ne znam, šuška se da joj se možda neki bivši sveti na ovaj način, sve je moguće. Znam da je muškarac taj koji zove i nudi snimak, a ko zaista stoji iza svega, pitanje je. Edita će verovatno prijaviti slučaj policiji, ne verujem da će sedeti skrštenih ruku. Ne radi se tu ni o parama, jer da je nekome cilj da zaradi, tražio bi mnogo više para, ovo je klasična osveta,“ završava izvor magazina STAR.