Prati nas

Vesti

Meghan Markle i Priyanka Chopra u svađi!?

Glumica je razjasnila zablude!

Tokom nedavnog gostovanja Priyanke Chopre u emisiji  Watch What Happens Live sa Andy Cohenom, glumica je odgovorila na pitanja u vezi navodne svađe između nje i članice britanske kraljevske porodice Meghan Markle!

Naime, glasine o navodnom sukobu pojavile su se pre nekoliko meseci, nakon što se Meghan Markle nije pojavila na venčanje Chopre i Nicka Jonasa. Ono što ih je dodatno podstaklo bilo je i to što Chopra i Nick nisu otišli na babine kraljevskoj porodici, iako su pre godinu dana prisustvovali njihovom venčanju.

Iako su neki fanovi međusobna nepojavljivanja na važne događaje opravdavali mogućom trudnoćom ili gomilom obaveza, bilo je i onih koji duboko veruju u “prikrivene razloge”.

Tako je vođen time, jedan fan upitao Chopru tokom gostovanja u emisiji, da li su ona i Meghan u svađi?

O bože, to nikako nije istina” , odgovorila je glumica.

Pored toga, izvor blizak novopečenom paru tvrdi da je Chopra svakodnevno “na vezi” sa Meghan i da stalno razgovaraju o tekućim stvarima i svakodnevnim dešavanjima.

To što nisu otišli na babine ili što Meghan nije došla na venčanje ne znači da nisu više prijateljice. Naprotiv, svakodnevno se čuju i u jako su dobrim odnosima” , navideo je izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top