in

Meghan Markle prvi put u javnosti nakon skandala

Nakon što je zajedno sa suprugom princem Harryjem odlučila da se povuče sa kraljevskih dužnosti, a potom ostavila muža da se sam izbori i pregovara sa britanskom kraljevskom porodicom, Meghan Markle prvi put je snimljena u javnosti.

Vojvotkinja od Saseksa primećena je morskom aerodromu Victoria Harbour u istoimenoj luci u Kanadi, kako sa osmehom od uva do uva ide ka privatnom avionu koji ju je prevezao do Vankuvera.

Izvori kažu da je Meghan bila u poseti prihvatilištu za žene u najsiromašnijem kraju u Kanadi.

Kapuljaču je stavila na glavu zbog snega koji je padao, a njen široki osmeh pokazuje da se bivša glumica nije ni trudila da prođe neopaženo.

I dok mnogi podržavaju odluku mladog bračnog para da se odvoji od britanske monarhije, drugi ih glasno osuđuju. Tako su se ispod fotografija Dejli mejla pojavili ironični komentari poput: Sirota Meg, baš izgleda tužno što je mužu uništila porodicu.

Bilo je i pitanja gde je maleni Arči ako je Megan posvećena majka kakvom se predstavlja, koji joj je to privatni let po redu, dok se navodno bori za ekologiju, dok su drugi stali u odbranu vojvotkinje koja je ovih dana na meti najoštrijih kritika javnosti, s komentarima da i ona ima prava da uživa u svom životu i da o istom odlučuje.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzNQrt5wdp4&feature=emb_title