Search
Close this search box.

Mel B o vezi sa Eddyjem Murphyjem: Volela sam ga, ali nije hteo da prizna ćerku

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pop zvezda Mel B trenutno nastupa na svetskoj turneji sa grupom Spice Girls, a u seriji intervjua koje je u poslednje vreme davala, osvrnula se i na bivše partnere.

Jedan je ostavio posebnog traga u njenom životu – glumac Eddy Murphy, sa kojim 43-godišnja pevačica ima ćerku.

Ona je otkrila da su njihovu vezu obeležile dramatične svađe i stalno nerazumevanje, koje su na kraju dovele do toga da nije želeo da prizna njihovu ćerku Angel, govorivši da nije bila planirala.

„Oboje smo krivi. Govorim to javno, a on do današnjeg dana nije prestao da se izvinjava za svoje postupke. On bi zaista voleo da nikada nije izrekao te reči, jer je to dete bilo planirano. Isplanirali smo bebu zajedno i ludački smo se voleli, ali u jednom je trenutku sve otišlo u potpuno pogrešnom pravcu,“ izjavila je Melanie.

„Imali smo nešto posebno što nisam osetila ni sa jednim drugim. On je bio čist. Bio je moja najveća ljubav. Uvek će biti. Pokazao mi je šta je to prava ljubav, i zbog toga ću mu se uvek diviti i poštovati ga,“ rekla je.

Pored dvanaestogodišnje Angel Iris iz pomenute veze sa Marfijem, pevačica ima još jednu kćerku iz braka sa Stefanom Belafonteom.

POSLEDNJE VESTI