Prati nas

Vesti

Menadžer Justina Biebera: Bojao sam se da će se predozirati

Scooter Braun, menadžer Justina Biebera, Ariane Grande i mnogih drugih zvezda, bio je gost podcasta The Red Pill, gde je otvoreno govorio o noćnoj mori koju je proživljavao: da će Justin svoj život završiti prerano.

“Bilo je dana kada bi on uzeo novac i otputovao negde, a ja bih pokušavao da zaspim, zabrinut da li ću ga izgubiti,” ispričao je Scooter, piše Teen Star.

“Mislio sam da će umeti. Mislio sam da će umreti jedne noći, da će u telo uneti previše stvari i da se narednog jutra neće probuditi,” pojasnio je Braun.

Period o kome slavni menadžer govori je 2014. godine, kada je Bieber imao seriju incidenata, uključujući hapšenje zbog vožnje pod uticajem opijata, kada se trkao Lamborghinijem u Majamiju. Pevač je tada imao 19 godina.

Nekoliko dana pre privođenja, Bieberov dom posetila je policija: sumnjalo se da je pevač uključen u napad jajima na komšijsku kuću. Iako ga je tada tim primoravao da ide na odvikavanje, on je odbijao.

Braun je otkrio i da ga je on naterao da napravi pauzu u muzičkoj karijeri: zbog zdravlja i korišćenja narkotika. “Vrištao je na mene, želeo je da snima, želeo je da ide na turneje, ali sam znao da, ako to uradi, da će umreti. Zato sam to odbio,” otkrio je Scooter još u intervjuu 2017. godine.

Srećom, Justin Bieber danas je drugi čovek. Okrenuo se Bogu i verio je Hailey Baldwin, sa kojom planira porodicu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top