Mia kao anđeo Victoria’s Secret!

Mia kao Victoria's Secret anđeo
Mia kao Victoria’s Secret anđeo

 

Pre nekoliko dana čudili smo se instalaciji na njenoj glavi, a sada stiže ostatak fotografija sa snimanja novog spota pevačice Mije Borisavljević. Naime, pevačica u novom spotu za pesmu Gruvaj, gruvaj glumi anđela brenda Victoria’s Secret, kao i predstavnicu Srbije na Evroviziji.

“Mia se za potrebe spota prošetala obučena kao anđeo Victoria’s Secreta. Izgledala je poput Adrijane Lime. Kasnije je ogrnuta u srpsku zastavu, okružena muškarcima u boksericama i sa šajkačama istog dezena, pobrala sve simpatija evrovizijske publike i žirija. Ocenjena je maskimalnim brojem poena i nikad nije bila srećnija”, otkriva izvor radnju spota.

Novi spot, koji bi trebalo da izađe do kraja godine, najavljuje maksi CD zgodne pevačice, na kome će se naći četiri nove pesme i nekoliko bonus singlova.

“Prezadovoljna sam i veoma nestrpljiva da publika vidi i oceni ovaj spot i preostale tri numere. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali verujem da će se naći za svakoga po nešto i da neću razočarati svoje fanove. Naprotiv, smatram da sam sve podigla na jedan viši i kvalitetniji nivo. Procenite sami”, kaže Mia.

Redakcija Tracara.com
Foto: Kurir-info.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI