Mia na Ostrvu odbačenih!

Mia izaziva veliku svađu na Plemenskom savetu i postaje druga izbačena iz Matamba, dok Stanija skoro sve radi bez gornjeg dela kupaćeg, pa tako čita „Razgovore sa bogom“ – to je sadržaj osme epizode Survivora!

Kristina iskreno priča o svom neuspešnom traganju za Tajnim imunitetom. Neven bi voleo da ih je slagala i da je izvršila zadatak, dok joj Marko veruje.  “Živim s njima, delimo krevet, oni su moja porodica, a ja s porodicom delim sve,” objašnjava Kristina svoju iskrenost.

U Boruku se situacija sa Aleksandrom malo smirila, koaj priznaje da joj je malo bolje i da će se sutra u borbi sigurno vratiti u normalu. Stanija joj savetuje da kao i ona uzme knjigu i uživa u čitanju, sa srpska starleta sa knjigom “Razgovori sa bogom” odlazi kod potoka, udobno se namešta i počinje da čita. Naravno, ni to ne može proći bez skidanja gornjeg dela kupaćeg!

Vlada, Sebastian i Ognjen su odlučili da iskoriste pribor za pecanje osvojen u prošloj borbi, hrvatski snoubodred dokazuje da je veoma spretan i u moru, jer vrlo brzo lovi dva jastoga! “Matori, svaka tebi čast!,” oduševljen je Ognjen. Milan i Žare upecali nekoliko riba, našli su i školjke, pa će to biti bogovski ručak za Boruku! Osim za Ognjena koji ne jede ništa iz mora.

U Matambu je situacija veoma napeta, najviše zbog Mie. Svako od članova plemena za glumicu kaže da je naporna i da se svuda gura. “Šta ja mogu kad sam takva? I zato plaćam cenu i premna sam je platiti. Ali to ne znači da se ne vidimo u finalu. Izgubljena bitka ne znači izgubljen rat!” pravda se Mia i dodaje kako joj je drago što će Maja Lena ostati i raduje je što je njena ćerka omiljena u plemenu – za razliku od nje.

Plemenski savet protiče uz kišu i sumorno vreme, koje prati baš takvo sumorno raspoloženje. Mia je najglasnija i ponovo optužuje pleme za stvaranje klanova, za urotu protiv nje, smtra da idu protiv najjačih, a ona je, tvrdi, najjača! “Mia je u borbama super, vrh, pogotovo u pojedinačnim kada se bori za sebe. Tu je najbolja,” kaže poglavica Martina, koju Mia sve vreme prekida jer kako kaže, Martina ne govori lepo.

Pevačica je veoma iznervirana Miinim drskim ponašanjem i kaže joj kako ona ne može da glumi jer Plemenski nije predstava! Glumica tera po svome i tvrdi kako su rešili da izbace najbolje igrače. Međutim, ni Maja se ne slaže s njom. “Nema to veze s borbama! Nema teorije zavere protiv tebe kao nekoga ko je dobar u igrama. To je zbog nekih drugih stvari,” kaže joj ćerka.

Svađa se ozbiljno zahuktava: Marko i Mia, Nikola i Mia, Maja sve vreme pokušava da nešto objasni… I tako u nedogled.

Kristina iskreno kaže da će glasati za Miu jer negativno utiče na pleme. Mia do kraja Plemenca ni za koga nema lepu reč, pogotovo za Kristinu koju provocira, dvosmisleno iznoseći stvari koje joj je novosadska stilistkinja rekla u poverenju. Matambo je neprijatno iznenađen takvim ponašanjem, koje ocenjuje kao sramotno. Kristina je tužna, Neven joj daje ruku podrške. “Ona nije normalna!” prošaputala je.

Na Miu ne utiču ni reči njene Maje koja sve vreme pokušava da smiri strasti. “Mama, molim te, molim i sve ostale, da shvate da je sve ovo igra. Važno je da možemo da se družimo kada se sve ovo završi. Ja to od srca mislim. I takođe mislim da je Kika (Kristina) dobra cura,” kaže Maja, ali njene reči Mia ignoriše.

Na kraju većinom glasova hrvatska glumica odlazi na Ostrvo odbačenih, a svoju kletvu daje Marku, koji će tako na sledećem Plemenskom savetu imati jedan negativan glas.

Povezane vesti

Back to Top