in

Michael Douglas otkrio: Val Kilmer boluje od raka

Michael je otkrio da njegov kolega boluje od raka grla (foto: Wenn)
Michael je otkrio da njegov kolega boluje od raka (foto: Wenn)

Već nekoliko godina se nagađa da se Val Kilmer bori sa rakom, ali je glumac do sada demantovao takve navode. Nedavno je, međutim, Michael Douglas otkrio da njegov kolega ima istu bolest koju je i on imao.

56-godišnji Kilmer je u poslednje dve godine nekoliko puta bio u bolnici zbog problema s grlom, vidno je smršao i promenio fizički izgled, ali dosad je svaki put demantovao navode da se bori sa kancerom. Sada ga je ‘izdao’ prijatelj Douglas, koji je o zdravstvenom stanju bivšeg Batmena govorio sa voditeljem Jonathanom Rossom u Londonu, kada je otkro da Val  boluje od iste bolesti koju su i njemu dijagnostifikovali pre šest godina.

Gepostet von Val Kilmer am Samstag, 30. April 2016

„Val je sjajan tip koji se bori sa istom bolešću s kojom sam se borio i ja. Nažalost, nije dobro. U mojim je molitvama. Zato ga nema nigde u poslednje vreme“, rekao je Douglas fanovima, a prenosi DailyMail.

Michaelu su 2010. dijagnostfikovali rak jezika, iako je on prvo govorio da ima rak grla, ali se nakon hemoterapije potpuno izlečio već sledeće godine. Kilmer je 2015. godine završio u bolnici zbog krvarenja iz grla, a tada je i poslednji put demantovao da ima rak. Njegovi predstavnici za medije, a ni on sam, nisu još uvek komentarisali Douglasove tvrdnje.