Search
Close this search box.

Mihano Momosa predstavio kolekciju Rare

Mihano Momosa, kolekcija Rare

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mihano Momosa, kolekcija Rare

 

Jedan od najtalentovanijih domaćih dizajnera, Mihano Momosa, nastavlja svoju priču o zanosnim princezama i uvodi nas u još jednu bajku sa novim modnim obrtima. Na nedavno održanom beogradskom Fashion Weeku, Mihano Momosa predstavio je svoju novu kolekciju RARE, koja je oduševila sve modne poznavaoce.

U svojoj novoj kolekciji RARE Momosa ostaje dosledan svom prepoznatljivom dizajnu čarobnih ženstvenih haljina visoke elegancije neprestano preplićući krojeve nenametljive klasike i nemirnog lepršavog šarma. Prefinjene manžetne i savršeno ukrojene kragne , nestašne resice, prozirna čipka posuta svetlucavim pahuljama, dezen romantičnog božura koji se preliva od prljavo roze do biserno bele i neodoljive baršunaste ruže sve zajedno čine magičnu ariju o večnoj ljubavi.

Finese materijala u ovoj kolekciji nežno se poigravaju u svojoj raznovrsnosti pod dodirom i pogledom. Od nestvarno glatke i nezne svile, sofisticirane čipke, mekanog tila, gracioznog tafta i penastih tkanina utkanim puf ružama možete u nedogled birati u koju princezu želite da se pretvorite.

Budite u toku sa bajkovitim svetom Mihano Momosa na Facebooku i Instagramu.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI