in

Mila Kunis ogdovara na optužbe: Nisam ukrala kokošku!


Tužba za bizaran slučaj (foto: wenn)
Tužba za bizaran slučaj (foto: wenn)

Holivudska zvezda Mila Kunis dobila je neobičnu tužbu: nju je drugarica iz detinjstva, ukrajinska pevačica Kristina Karo, koja tvrdi da joj je Mila ukrala kokošku ljubimca tokom njihovog odrastanja u Ukrajini, i to u periodu kada je imala – mesec dana života.

Kristina je za ovaj neobičan slučaj podnela prijavu u ponedeljak u sudu, u Los Anđelesu, tražeći 5000 dolara, kako bi pokrila troškove lečenja, kojima se podvrgla nakon nanetog duševnog bola, i oporavila se od gubitka voljenog kućnog ljubimca.

Tužba za bizaran slučaj (foto: screenshot)
Mila odgovorila na optužbe video-snimkom (foto: screenshot)

Ukrajinska pevačica napominje, kako je pretrpela dodatni stres nakon njenog ponovnog susreta sa Milom, tokom dolaska u Ameriku, posle kog se podvrgla novim terapijama.

Povodom ovog slučaja, reagovala je i Mila, kao i njen suprug Ashton Kutcher, video-snimkom koji je objavio TMZ, a na njemu glumci su šaljivo odgovarali na ove optužbe.

„Bila sam zapanjena, skoro da sam se rasplakala kada sam to čula. Nisam ukrala nikakvu kokošku!“, rekla je Mila, dok je Ashton komentarisao da je iznenađen ozbiljnim medijskim kućama, koji su ozbiljno shvatili optužbe osobe koja podnosi tužbu zbog dešavanja iz, kako je rekla, perioda kada je imala mesec dana, i dodaje da mu je sumjivo to što Kristina tuži Milu, baš kada planira da objavi svoj novi spot.

Pogledajte, pomalo urnebesan, demanti Mile Kunis i Ashtona Kutchera.

https://www.youtube.com/watch?t=136&v=Sv1yh8ZEN3Y