Milan Stanković se sve bolje kotira na kladionicama!

Iako se predstavnik Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije do skora nije kotirao sjajno, situacija se menja. Milan Stanković sa pesmom “Ovo je Balkan” prema predviđanjima najvećih kladionica sada se nalazi na 15. mestu, dok su šanse za njegovu pobedu 50:1.

Stvari su se promenile i u vrhu liste, te tako sada prvo mesto dele Nemačka i Azerbejdžan, a sledi ih Danska.

Milan je nedavno za portal Eurovision.tv dao intervju u kom je pričao o svom razvojnom putu, fanovima i predstojećem takmičenju.

“Imam veliku bazu fanova i puno je momaka koji žele da imaju ovakvu frizuru kao ja. Pripreme su naporne i želimo da naš nastup bude drugačiji jer je i naša pesma drugačija. Ove godine ima puno pop balada, dok na drugoj strani ima puno tog nekog evrodens zvuka, a naša pesma je drugačija. Računam na Gorana Bregovića, koji je svetski poznat kompozitor i računam na svoj stil. Ja volim da budem drugačiji, a ljudi te ili vole ili ne vole.”

O očekivanjima za Evroviziju Milan kaže:

“Volim pesmu „Lane moje“, kao i pesmu „Molitva“ i mislim da smo proteklih godina imali dobar rejting na Evroviziji, pa je sada na meni jedna vrsta obaveze, ali jednostavno je nemoguće stalno pobeđivati i trudim se da ne razmišljam o tome, već da se koncentrišem na svoj nastup. Uzdam se u Bregovića i u sebe i to je to.”

izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top