in

Miley Cyrus kao vanzemaljac u promo klipu za ‘The Voice’

Novi članovi žirija 'The Voice' (foto: Facebook)
Novi članovi žirija ‘The Voice’ (foto: Facebook)

Izgleda da je pred nama nova era muzičkog talent takmičenja The Voice, sudeći barem po prvim promo snimcima koji su se pojavili juče.

11. sezona počinje da se prikazuje za nešto više od mesec dana, a stari članovi žirija Blake Shelton i Adam Levine dobili su pojačanje u vidu dve pevačice sjajnih vokala, Miley Cyrus i Alicie Keys. Ekipa je rešila da se oproba u potpunom drugačijem promo videu, pa su muškarci bili sjajni kao Men in Black, sa naočarima za sunce i crnim odelima.

Miley i Alicia su pak vanzemaljci, koji nisu došli u miru, već sa ciljem da pobede. „Došle smo da vas uništimo“, kaže Cyrusova, obučena u šljokičasti kombinezon, dok na glavi ima belu periku i ogromne naočare. „U nevolji smo“, kaže poraženo Blake, shvativši da ima oštru konkurenciju u kolegenicama.

Zanimljivi kostimi i urnebesni promo video (foto: Screenshot)
Zanimljivi kostimi i urnebesni promo video (foto: Screenshot)

The Voice se zvanično vraća na male ekrane 19. septembra, sa novim trenerima i mnogo novih mentora, među kojima su i Bette Midler, Charlie Puth, Sammy Hagar i Joan Jett. Publika će ipak imati prilike da nakon zatvaranja Olimpijade vidi kako će se nove Alicia i Miley snaći u crvenim stolicama u posebnoj emisiji koja će se emitovati 21. avgusta.

Pogledajte sjajni promo ove izuzetne ekipe.

https://www.facebook.com/NBCTheVoice/videos/1147315341972480/