Prati nas

Vesti

Milica Todorović: Dečko me tera da se oblačim provokativnije

Milica otkriva zbog čega se razgoliti na nastupima

Milica Todorović kaže za sebe da nema šta da pokaže, ali da joj dečko zato uvek govori da se oblači seksipilno. Ona priznaje da voli da se razgoliti za nastupe, ali da za to ima dobar razlog.

’’Kada radim zimi po klubovima je plus 300 stepeni, pa se mi razgolitimo, a kada izađemo napolje, ne bude nam dobro’’, rekla je Todorovićeva i dodala da je dobila komplimente na račun svog izgleda.

’’Snimala sam spotove i imala sam nešto otvoreno, pa su mi članovi benda rekli da se više ne zakopčavam. Ispunila sam im želju, mada se osećam najlepše kada sam skroz ravna i nemam brus, jer ja nemam šta da ’budžim’’’, kaže Milica kroz smeh i dodaje šta joj na sve kaže Miloš.

’’On mene tera da se oblačim provokativnije i budem seks na bini, ali kada ja spojim sebe i to oblačenje – ne ide mi’’, kazala je i priznala da je na nastupima dečko ne prati stalno.

’’Ne moram da ga vodim nigde, non-stop radi, a ponekad dođe na moje nastupe. On radi na nekim pozorišnim komadima, ali za mene tu trenutno nema mesa. Pre dve godine je bio sa mnom na novogodišnjem nastupu, ali ne mora uvek da bude pored mene. Uvek se dopisujemo’’, rekla je Milica za Exkluziv.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top