Search
Close this search box.

Milica Todorović nakon raskida potražila pomoć psihijatra

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Todorović ovog leta stavila je tačku na svoju vezu dugogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem, nakon čega se iselila iz ovog stana. Zbog velike životne promene, pevačica je potražila pomoć i od psihijatra.

„Milica je za ova dva ipo meseca uspela da se sredi, a onda je pomoć potražila od psihijatra“, kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

„Milica je na seanse išla jako dugo i pre nego što se ovo dogodilo. O tome je i javno pričala, zato je i ovog puta potražila pomoć. Jednostavno nije mogla da se sama sabere, iako su prijatelji sve vreme bili uz nju. Ona je vrlo svesna kada ima neki problem i ne libi se da potraži pomoć. Zato je nakon što se dobro isplakala posle raskida pozvala doktora sa kojim je i ranije sarađivala. Želela je da svoj život vrati u kolosek i nastavi sa karijerom i svim ostalim životnim planovima. Pre nego što je pošla na seanse osečala se kao u začaranom krugu, stalno je sebi iznova postavljala ista pitanja i preispitivala odluku. Sada je dosta staloženija, dugo razgovaraju, a kako je ona emotivnaskoro svaki put se rasplače“, priča izvor.

Ovaj težak period, inspirisao je na drugi način:

„Ipak, sada je čvrsto stala na noge, čak je pronašla pesmu na kojoj radi i vraća se nastupima“

Kako se već pisalo, ona je Miloša ostavila, jer je shvatila da nemaju isti pogled na budućnost.

„Miloš je čovek koji živi od danas do sutra, ne razmišlja mnogo o budućnosti i ne pravi planove. Iza sebe ima i brak i dete. Retko se potezala priča među njima o tome da sviju svoje porodično gnezdo. Ona ga nije pritiskala, ali joj je bilo logično da će shvatiti njenu potrebu da se ostvari kao majka“, piše Blic.

POSLEDNJE VESTI