in

Milica Todorović raskinula sa dečkom jer želi da postane majka


Ovog vikenda potvrđeno je da je popularna pevačica Milica Teodorović raskinula petogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem, a prema novim informacijama ispostavilo se da je do raskida došlo jer Miloš nije želeo dete.

Naime, atraktivna folkerka je priželjkivala da se ostvari kao majka, ali koreografu se nije žurilo jer već ima sina Viktora iz prvog braka. Kada je shvatila da Miloš ne planira ni brak ni porodicu s njom, Milica je odlučila da ga ostavi.

„Verovala je da je Miloš ljubav njenog života, ali smučilo joj se da čeka da je zaprosi. Ona je bila ubeđena da će se ove godina napokon udati i da će zatrudneti, ali kada je shvatila da njemu to nije ni na kraj pameti, rešila je da stavi tačku na petogodišnju vezu“, rekao je izvor blizak pevačici.

„Milica je rekla Milošu da odavno ima potrebu da napravi korak više u njihovoj vezi, da se bliži tridesetoj i da želi decu sa njim. Paunović je nije ozbiljno shvatio jer ovo nije prvi put da pevačica poteže priču o deci. Ona već dve godine planira porodicu, ali Miloš to upo**o izbegava“, priča izvor, pa dodaje:

„Milici se pre dva i po meseca sve smučilo, pa mu je rekla da se iseli iz stana u kom su živeli. Kada je video da je Milica ozbiljna, Miloš se bez pogovora spakovao i otišao. Nije joj davao lažna obećanja da će se promeniti da će se oženiti njom i da će početi da prave bebu, već se bez pozdrava iselio“, rečeno je za Informer.