Prati nas

Vesti

Milica Todorović spremna da se povuče iz javnosti

Pevačica bi da uskoro postane majka

Milica Todorović i Miloš Paunović uživaju u harmoničnoj i stabilnoj vezi već godinama, a kako pevačica otkriva, sve češće razgovaraju o porodici i deci.

Iako je veza otpočela burno  jer je Miloš tad bio u braku, on je ostavio ženu i dete da bi uplovio u ljubavnu romansu sa Milicom. A ta romansa traje već pet godina. Milica sve češće razmišlja i da osnuje porodicu.

‘’Ceo život se vodim onim da neke stvari ne mogu da se planiraju i da se dogode same od sebe. Sada bih mnogo volela da mi se desi beba. Miloš i ja u poslednje vreme često pričamo o osnivanju porodice’’, prenosi Informer.

Iako njen izabranik već ima dete, želeo bi opet da se ostvari u ulozi oca. On se retko pojavljuje u javnosti ali joj je velika podrška i kada je karijera u pitanju. A izgleda da je Milica spremna da stavi karijeru po strani zbog buduće uloge majke.

Ipak, ona tvrdi da od najbližih ne trpi pritisak kada je reč o braku i bebi.

“Roditelji me ne pitaju kada će svadba i prinova. Nikada me to nisu ni pitali. Ja odavno ne živim sa njima, imam svoj život u koji se oni ne mešaju. Što se Miloša tiče, sa njim imaju sjajan odnos”, izjavila je ona nedavno.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top