in

Miloš Biković: Nisam uobražen!


Mladi glumac Miloš Biković, koji je popularnost stekao ulogom Tirketa u filmu Montevideo, bog te video, kaže da nije uobražen, otkriva da ima devojku i da veruje u ljubav.

„Znam da su mi ljudi, kada me upoznaju, govorili: Ti uopšte nisi tako uobražen. Izgleda da ostavljam takav utisak, posmatram sa strane. Ne znam zašto, trebalo bi rezmisliti o tome“, kaže Miloš za Hello, a na pitanje da li veruje u ljubav i ima li devojku, odgovara.

„Imam devojku. Moram da verujem u ljubav, kako bih inače, drugačije živeo? Čemu bi trebalo težiti i šta ostvariti? Ako ne verujem u ljubav, šta bi mogao da bude ideal koji bi mi bio svetlost na kraju tunela i trenutak pomračenja. Vera u ljubav danas ima mnogo iskušenja, ali ona mora da bude iskrena. Tada je čvrsta i nepokolebljiva.“

Milošev stariji brat Mihailo je monah, a popularni glumac za njega kaže da je njegov oštar kritičar. Ipak, Biković kaže da su odluke o životnom pozivu njegovog brata i njega vrlo kompatibilne i da imaju isti cilj – poboljšanje odnosa među ljudima.