in

Miloš Biković se verio


Par je zajedno tek par meseci

Iako je tek par meseci u vezi sa našim prelepim modelom Barbarom Tatalović, domaći mediji su saznali da se Miloš Biković već verio.

Naime, par je vezu započeo početkom ove godine, ali su se vešto trudili da romansu drže podalje od očiju javnosti, naročito jer su mediji i fanovi mislili da je Biković i dalje u vezi sa ruskom glumicom, a istina bi loše uticala na promociju njihovog novog filma. Barbara i Miloš su se jako zbližili pa niko nije bio iznenađen ovim novostima.

“Miloš je iznenadio Barbaru vereničkim prstenom. Poslednjih nedalja je bio preokupljen promocijom filma Led, pa nisu mnogo vremena provodili zajedno. Kada su mu se završile sve poslovne obaveze, želeo je da joj se više posveti. Tada je doneo odluku da je zaprosi. Samo se jedan dan pojavio pred njom sa prstenom. Barbara od šoka nije mogla par trenutaka ni reč da izgovori, ali či se povratila, počela je da vrišti od sreće“, otkrio je izvor za Informer.

Isti izvor otkriva i da se Milošu posebno svidelo to što je Barbara uspešna u svom poslu, i što ne spada u grupu lezilebovićki koje samožele bogato da se udaju.