Miloš i Brankica: Vera nas još više spaja

Glumački par Miloš Biković i Brankica Sebastijanović će Uskrs su proveli – svako sa svojom porodicom. Zvezda Montevidea je  u nedelju čitao besede u Hramu Svetog Save, a Brankica je putovala kod tatine porodice u Republiku Srspku.

“Lepo je što se mi kao ljudi vraćamo pravim vrednostima, jer kada svaki dan gledate televiziju i kad živite tempom koji diktira današnjica, morate imati nešto što će vas vraćati u normalu. Biću u nedelju sa mojima, a uveče sam u Hramu Svetog Save, gde ću čitati besede. Jako mi je žao što Brankica i ja nećemo biti zajedno za praznike, ali šta ćemo”, rekao je Miloš Biković.

“Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena”, otkriva glumica.

“Strašna je činjenica da smo svi, kao što kaže Biblija, “prah i pepeo“, odnosno da smo smrtni, i strašno je što čovek to ne želi da prihvati. Ja sam, kao grešan i smrtan čovek, u pravoslavlju, postu i molitvi pronašao smisao na tom putu”, rekao je Biković.

Izvor: Blic via Kurir

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.