Search
Close this search box.

Moda na EMA

Taylor Swift

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Impresionirani ili ne? :)
Još sinoć ste mogli da pročitate ko su dobitnici nagrada na European Music Awards, koje je MTV ovoga puta smestio u Frankfurt. Sada se bavimo izgledom i stilom naših zvezda i zvezdica.
Oni su nas oduševili! U ovoj kategoriji baš i nema puno iznenđenja. Domaćica večeri, Heidi Klum, mlada pevačica Taylor Swift (koja polako, ali sigurno izrasta u pravu ikonu stila), Alicia Keys su, između ostalih, zvezde koje su na sinoćnoj dodeli EMA još jednom dokazale da imaju stila i da se svaki put potrude da budu interesantne, pa i u fashion smislu. Novo, sveže, zanimljivo su ključne reči – pogledajte zašto!
Taylor Swift
Alicia Keys
Carly Rae Jepsen
Carly Rae Jepsen
Johnas Brothers
Heidi Klum
No Doubt
One su nas ostavile ravnodušnima! Za devojku koja voli da eksperimentiše, koja ima stila, a po kojoj je čak jedan model torbe čuvenog brenda Mulberry dobio naziv, pevačka senzacija Lana Del Rey ostavila  je blag utisak na nas. Bar što se njene odevne kombinacije tiče. Pobednicu Evrovizije Loreen kao da uvek viđamo u istim kombinacijama, dok je supermodel i bivša devojka Adama Levina, Anna V delovala staromodno u haljini sa rajsfešlusima.
Loreen
Anne Vyalitsyna
Lana Del Rey
One su nas razočarele… Iako sebe smatra velikim modnim poznavaocem, Kim Kardashian to sinoć nije pokazala. Haljina koju je ponela je intrigantna na svoj način, ali mi to nismo uspeli da primetimo od njenih grudi, koje su pretile da ispadnu iz iste. Iako čipka jeste sveopšti trend, pevačica u usponu Rita Ora promašila je temu shvativši to previše doslovno. Još kada na to sve dodamo preogromnu crvenu balsku suknju… hmmm. Čiji se izgled vama najmanje dopao?
Isabeli Fontana
Kim Kardashian
Rita Ora
David Hasseloff sa duom Jedward
 
redakcija Tracara.com
   

POSLEDNJE VESTI