Modelsica Anastasija Buđić na reviji Suzane Perić

Već sam pisala kako je bilo pre četiri dana na modnoj reviji Suzane Perić. Sad sam dobila još neke fotke sa te revije na kojima je jedna jako lepa manekenka.

Reč je o bivšoj ukućanki prošlog serijala Veliki Brat VIP, i mnogo popularnijoj članici grupe Models, Anastasiji Buđić. Kako Anastasija izgleda, to svi veoma dobro znamo, ali evo da se još bolje prisetite.

Anastasija Buđić

Anastasija je trenutno preokupirana novim albumom grupe Models, koji je gotov i samo se čeka na njegovo objavljivanje. Modelsice će tokom oktobra i novembra biti na turneji po Australiji.

A kako mi Anastasija sama kaže, trenutno je jako zaljubljena u svog dečka Nikolu Vučeljića koji nije iz javnog života, ali lepotica kaže da im je divno i misli da joj je ova veza najlepša do sada. I dok Anastasija tako sija od ljubavi :) našla je vremena da se pojavi kao manekena kod Suzane Perić, i da obuče dve jako zanimljive haljine.

Fotografije sa revije je naravno snimio Anastasijin tata Zoran Buđić Kobra, koji je ako slučajno ne znate jedan od najpozantijih i prvih srpskih paparaca. Uživajte!

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić

anastasija-budjic-fs-suzana-peric

Fotograf: Zoran Buđić

Povezane vesti

Back to Top