Search
Close this search box.

Modna bajka u Njujorku

Đurđa Stojiljković zaštitno je lice nove Mihano Momosa kolekcije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Đurđa Stojiljković zaštitno je lice nove Mihano Momosa kolekcije

 

Svojom novom kolekcijom Love, koju je predstavio na 32. Fashion Weeku Mihano Momosa želeo je da nam pošalje poruku o našem jedinom beskraju.

Treću kolekciju mladog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza brenda Mihano Momosa, čini 25 pažljivo izrađenih haljina inspirisanih prizorom lepršavih princezi iz bajki.

Pregršt svetlucavih detalja, romantična pažljivo utkana čipka, penasti slojeviti materijali, elegantni biseri, graciozni kristali, krojevi koji suptilno prate zanosne ženske obline, nežne pastelne boje, samo su neke od razloga zbog kojih ćete se u njegovim hajina osećati baš onako kako mladi dizajner želi: kao zaljubljene princeze.

Zaštitno lice Momosine treće kolekcije je naš najuspešniji model Đurđa Stojiljković, koja je u Njujorku stala pred objektiv Milene Rakočević.

„U kolekciju Love uloženo je puno truda, rada i ljubavi. Kada smo razmišljali o lokaciji fotografisanja, Njujork je svima nama bio najlogičniji izbor. Sa Đurđom sam ostvario saradnju preko zajedničkih prijatelja. Iskreno, otkad znam za Đurđu, sanjao sam da je jednog dana vidim u svojim kreacijama“, otkrio nam je Mihailo.

Prvu reviju Olivera Mihano Momosa imao je na 30. Fashion Weeku, a svoju drugu kolekciju pod nazivom Sea prikazao je na 9. Fashion Connectionu u Crnoj Gori.

 

 

 

 

F.Y./Tracara.com
Foto: Milena Rakočević

POSLEDNJE VESTI