Search
Close this search box.

Modne novosti #4

Natalie Portman za Dior (foto: Style)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nedeljama mode samo što nije kraj, međutim dizajneri nas svojim revijama još uvek iznenađuju… Ko će diktirati trend sledećeg sezone proleće-leto, ko će prvi poneti određeni komad odeće, ili jednostavno ko je novo zaštitno lice poznatog brenda? Ulazimo u period meseca kada će biti dosta dešavanja sa crvenog tepiha, zato se pripremite za vrlo uzbudljiv period.

Tračara i vam ove nedelje donosi specijalne i sveže modne novosti!

Natalie Portman za Dior (foto: Style)

Natalie Portman za Dior – Posle uspešne kampanje DiorSkin, Dior nastavlja svoje kozmetičke kapanje, ovoga puta u pitanju je kampanja specijalnih ruževa. Prelepa glumica Natalie Portman posle nekoliko godina vratila se ovoj modnoj kući. Ove karmine opisali su kao sveže i prozračne, a isto tako čine usta jako glatkim. Ova posebna linija ima 40 posebnih nijansi karmina, od crvene, svetlo roze, pa do skroz bezbojnih nijansi.

Modne Novosti #3

Eva Mendes za Vogue (foto: Vogue)
Eva Mendes za Vogue (foto: Vogue)

Eva Mendes za Vogue – Od skoro mama i glumica Eva Mendes krasi novu specijalnu kolekciju Vogue naočara za sunce. Ona pozira u odličnim modelima, na slikama izgleda elegantno i nasmejano, a ovo je još samo jedna uspešna jesenja kampanja naočara za sunce.

Reese za Vogue magazin (foto: Vogue)
Reese za Vogue magazin (foto: Vogue)

Reese Witherspoon za Vogue magazin – Novi broj američkog izdanja magazina Vogue ovoga puta krasi prelepa glumica Reese Witherspoon. Za slike koje podsećaju na stari Holivud, bio je zadužen Mikael Jansson, dok je odličan stajling koji imamo prilike da vidimo uradila stilistkinja  Tonnne Godman. U intervjuu koji je dala za ovaj magazin govori o njenom životu posle Oskara, o poslu producenta i o tome kako stvara jake ženske uloge.

#StreetStyle: Obuci se kao Cara Delevingne!

Adriana i Karolina za IWC (foto: Harpersbaazar)
Adriana i Karolina za IWC (foto: Harpersbaazar)

Adriana Lima i Karolina Kurkova za IWC satove – Top modeli Adriana Lima i Karolina Kurkova zaštitna su lica nove kampanje luksuznih satova švajcarskog brenda IWC. Na fotografijama koje je uradio poznati fotograf Peter Lindbergh, Karolina i Adriana poziraju u malim crnim haljinama, i izgledaju krajnje savršeno, ako je to uopšte moguće.

Cara Deleveningne za Allure (foto: Allure)
Cara Deleviningne za Allure (foto: Allure)

Cara Delevingne za Allure – Super model Cara Delevingne fotografisala se za beauty editorijal magazina Allure. Na fotografijama koje vidimo, u prvom planu jeste prirodna lepota mladog modela. Za fotografije je bio zadužen najpopularniji fotograf današnjice Mario Testino, a Cara pozira potpuno naga, dok na sebi ima posebne detalje poput šešira, katanca ili jednostavno šminke koja je poslužila kao odličan detalj.

Srđan Kolarević/Redakcija Tracara.com
Simple Spectate by S
@srdjankolarevic

POSLEDNJE VESTI