Moja desna ruka: pobednik zaljubljeni Vukašin!

Nakon tromesečnog takmičenja i brojnih kandidata, od kojih je 12 ušlo u specijalno opremljeni studio, gde su živeli za vreme trajanja rijalitija, Seka Aleksić izabrala je svoju „desnu ruku“ i presudila da Vukašin Ilić postane njen asistent.

Pobednik je potpisao ugovor na godinu dana i dobio automobil „ševrolet spark“, koji će moći da koristi poslovno, ali i u privatne svrhe.

„Bilo je teško izabrati jednog od troje finalista i nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula njegova smirenost, staloženost i odmerenost. On samo treba dobro da razmisli pre nego što postupi i mislim da ćemo se savršeno nadopunjavati, s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna”, rekla je Seka nakon proglašenja.


„Presrećan sam što sam baš ja izabran od toliko ljudi koji su se prijavili. Verovao sam u sebe i Seka je bila divna prema nama, a tek od sutra sastajaćemo se u vezi sa mojim poslovnim obavezama”, izjavio je pevačicin novi asistent.

Inače Seka je na filanloj večeri svog šoua otpevala pesmu „Ja nisam nešto slatko“ u skroz drugačijem aranžmanu.  Poslušajte kako to zvuči…

Povezane vesti

Back to Top